Social

#evaziune fiscala #decese #substanta toxica #alcool sanitar contrafacut

Vanzator de alcool sanitar contrafacut urmarit penal, dupa ce mai multe persoane au murit

Administratorul unei firme din judetul Ilfov a fost pus sub acuzare dupa ce a vandut mai multe sticle de alcool sanitar contrafacut, de tip Alcofarm. Acesta a folosit la fabricarea spirtului alcool metilic, care a provocat moartea si ranirea mai multor persoane din Bihor.

Acesta este urmarit penal pentru evaziune fiscala si falsificare de alimente, care au dus la decesul unor persoane.

Potrivit informatiilor furnizate de anchetatori, in intervalul noiembrie 2012 - martie 2013, administratorul a introdus pe piata "66.126 de bucati x 0,5 litri alcool sanitar contrafacut substituit, din categoria produselor biocide, de tipul Alcofarm - lotiune pentru ingrijirea epidermei cu efect antiseptic".

Pentru a-l putea comercializa, administratorul firmei din Ilfov a notat pe etichetele alcoolului sanitar contrafacut ca are in compozitie alcool etilic-concentratie 35%, insa, de fapt acesta continea alcool metilic, o substanta toxica, care poate afecta grav sanatatea si chiar poate duce la deces.

Sursa foto: e-stireazilei.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea