Social

#piata #paste #vanzari #hipermarket #produse traditionale

Vanzari mici in piete inainte de Paste

Vanzarile de produse de sezon au scazut cu pana la 30% fata de anul trecut. Desi Pastele se apropie, pietele nu sunt invadate de romani. Tarabele au parte de mai multi privitori decat clienti.

Cu zece zile inainte de Paste, spanacul, ceapa verde , urzicile, stevia si loboda din piete raman in stive pe tarabe . Preturile accesibile nuii conving pe cumparatori.

Explicatia tarabagiilor este ca mancarea este primul lucru la care renunta oamenii pe timp de criza.

"Vanzarea merge prost , se simte ca e criza! Oamenii abia mai au bani ca sa-si plateasca chiriile si intretinerea. De mancare ce sa le mai ramana? Ne intrebam cat vom mai putea rezista si noi, in conditiile in care vanzarea merge asa de prost. Ce-o vrea Dumnezeu!", a spus Monica, o comercianta cu taraba in Piata Crangasi , pentru Adevarul.

In ciuda faptului ca preturile in pietele de cartier sunt de pana la zece ori mai mici ca cele din pietele centrale, romanii par sa faca economii mari in aceasta perioada sau prefera hipermarketurile care ofera reduceri la produsele de Paste.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea