Social

#radu moraru #nasul #b1 tv #studio #injuraturi #bataie #gigi becali #marian vanghelie

Vanghelie si Becali erau sa se ia la bataie

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie , s-a napustit luni seara in sediul televiziunii B1 TV, unde, presedintele PNG, Gigi Becali , era invitat la emisiunea "Nasul", moderata de Radu Moraru .

Marian Vanghelie era foarte suparat din cauza comentariilor pe care Gigi Becali le-a facut in legatura cu contracandidata sa de la PSD, Oana Mizil. Liderul PNG a calificat-o pe aceasta drept "puicuta de nomenclaturist" si o nestiutoare, care nu are cum sa-i fie contracandidata.

Spiritele s-au calmat intr-o pauza publicitara, in care cei doi oameni politici s-au gratulat fiecare cum a putut mai bine. "Nu va pot spune ce si-au spus. Sunt doi oameni care nu fac parte din Academia Romana , dar totul s-a petrecut intr-un spatiu privat. Gigi Becali si-a dat seama ca risca sa pice intr-o capcana si chiar i-am avertizat bodyguarzii sa nu reactioneze. Vanghelie a fost foarte civilizat, nu a lovit, nici bodyguarzii nu au pus mainile pe el", a povestit pentru Cotidianul, Radu Moraru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea