Social

#vanghelie #ardelean necesitate romania

Vanghelie: S-ar putea ca Ardelean sa fie o necesitate pentru Romania

E posibil ca decizia luata de ministrul Gabriel Oprea de a-l numi pe Ardelean secretar de stat sa fie corecta, daca in urma sedintei CSAT s-a decis ca acesta este "o necesitate pentru tara", potrivit primarului Marian Vanghelie .

Vanghelie a declarat ca "daca se stabileste ca Ardelean este important pentru apararea tarii", nu poate propune sanctionarea lui oprea in cadrul sedintei PSD ce are loc luni.

"N-am participat la sediul CSAT, Gabriel Oprea a avut o sedinta impreuna cu Traian Basescu si e posibil ca ei sa afle mai multe inainte de noi, acum ne minunam de rezultate. Daca nu se dovedeste ca Ardelean e necesar pentru tara, atunci merge la pensie", a declarat primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

Viorel Hrebenciuc a sosit si el luni la ora 11.00 la sediul PSD pentru a participa la sedinta si a sustinut ca se are in vedere "retragerea sprijinului politic" pentru Gabriel Oprea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea