Social

#marian vanghelie #psd #pdl #par izvor #1 mai

Vanghelie organizeaza "Miss 1 Mai": fotomodele care vand mici

Marian Vanghelie, primarul sectorul 5, a anuntat planul pentru sarbatorirea zilei de 1 Mai in capitala. Liderul PSD va organiza un miting si vrea sa puna fotomodele sa vanda mici .

Vanghelie planuieste un concert in seara de 1 Mai, dupa mitingul care va traversa capitala si dupa petrecerea cu mici si fotomodele.

"Va fi un miting care porneste de la hotelul Hilton, ajungem in parcul Izvor , dupa care va fi un concert seara. Va fi multa bere, mici si evident ca si fotomodelele trebuie sa fie prezente. Apropo de fotomodele, le punem sa faca mici, cele care pot sa vanda cei mai multi mici le numim Miss 1 Mai", a prezentat Vanghelie actiunea, citat de Gandul.

Primarul estimeaza participarea a 20.000 - 30.000 de oameni la eveniment. Vanghelie nu a ezitat sa arunce evenimentul organizat in Parcul Izvor in fata partenerilor de coalitie, pe care i-a invitat sa incerce si ei manifestatii , "pe partea dreapta".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea