Social

Vanghelie care este lider PSD

Mircea Geoana a anuntat oficial ca astazi Marian Vanghelie va fi avansat in functia de presedinte executiv al organizatiei PSD din Bucuresti.

S-a spulberat folclorul din jurul lui Marian Vanghelie. Si eu am avut prejudecati fata de el. A avut si note stridente, dar e un primar bun, a facut scoli in sectorul 5, aplauzele din sala la adresa sa nu au fost regizate, l-a ridicat in slavi miercuri seara liderul PSD, Mircea Geoana, pe fostul sau inamic in partid.

Si laudele au continuat: E un foarte bun organizator si are toate calitatile sa se achite de aceasta sansa, au fost citeva dintre aprecierile lui Geoana la adresa colegului sau, Vanghelie, emise ieri-seara, la reuniunea organizatiilor PSD din Bucuresti si din Ilfov.

Cu doar un an in urma, dupa Congresul PSD, unde Geoana a cistigat competitia in fata lui Ion Iliescu, Vanghelie avea alte opinii despre actualul sau sef de partid: E un maimutoi implementat. Nici in anul 2004, opiniile lui Vanghelie fata de Geoana nu erau mai sentimentale: Este un ratat. Aprecierea a fost facuta de primarul sectorului 5, dupa esecul lui Geoana in fata lui Traian Basescu in cursa pentru Primaria Capitalei.

Pe 12 aprilie 2006, relatia Geoana-Vanghelie a intrat intr-o zodie noua. Functia in care a fost catarat Vanghelie i-a apartinut senatorului Sorin Oprescu care, cu trei luni in urma, a fost delegat de conducerea centrala a partidului in pozitia de presedinte interimar al filialei, in locul lui Dan Ioan Popescu . DIP a fost inlaturat din cauza scandalului privind provenienta averii sale.

Umar la umar cu Vanghelie, Geoana a mai lansat ieri-seara citeva sintagme care vor intra in antologie: Ce se intimpla cu islazul comunal? Pina si Castelul Bran a fost restituit! Vom auzi de minia populara.

La sedinta Comitetului Executiv al PSD Bucuresti de astazi ar putea avea loc ridicarea sprijinului politic lui DIP pe modelul Adrian Nastase si numirea a inca patru vicepresedinti, printre ei, Corina Cretu si fratele deputatei Rodica Nassar. In paralel, tot astazi, fostul vicelider PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu , se va inscrie in PC. Stefanescu ne-a spus ca ar putea fi urmat de Madalin Voicu, cazut in dizgratia conducerii centrale a partidului, si chiar de DIP.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea