Social

Vali Barbulescu, pe patul de spital

Cunoscutul dj de la Kiss Fm, Vali Barbulescu , a suferit zilele trecute un accident. In incercarea sa de a-si exercita talentul de fotograf, talent de care se pare ca dispune si si-l pune in valoare cu ajutorul echipamentului fotografic de aproape 4.000 de euro, Vali a suferit un accident la picior.

Cu toate ca nu se anunta a fi ceva foarte grav, fiindu-i pus in ghips piciorul la Spitalul de Urgenta din Buzau, in momentul producerii accidentului aflandu-se in Tulcea, o data ajuns in Bucuresti, dj-ul s-a oprit la Spitalul Universitar , unde a fost diagnosticat cu o fractura extrem de grava ce necesita interventie chirurgicala .

Trist este ca accidentul sau ar putea incurca planurile echipei Kiss FM care urmeaza sa plece pe 5 iunie la Ibiza de unde urmeaza sa emita pentru o luna intreaga. Vali este insa optimist si incurajat indeaproape de bebelusa Delia care spera sa treaca cu bine si peste acest necaz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea