Social

#valeriu tabara #deputat pdl #deputat valeriu tabara

Valeriu Tabara (PDL) propune varianta unui Guvern de uniune nationala

Deputatul PDL Valeriu Tabara nu exclude posibilitatea unor colaborari intre partidul sau si alte formatiuni politice, dupa alegerile parlamentare din 9 noiembrie.

Intrebat la RFI daca exclude varianta unui Cabinet PDL-USL dupa alegeri, in cazul in care niciuna dintre formatiuni nu obtine majoritate parlamentara, Tabara a raspuns: "In politica nu se exclude nici un fel de solutie care este benefica pentru Romania. Sa nu uitam ca o guvernare alaturi de USL si PNL, 2004-2006 de pilda sau PSD 2009, ele n-au fost rele. Sigur ca au nimerit in ani nepotriviti, vorbesc in primul rand de guvernarea alaturi de PSD, un an electoral prezidential".

Deputatul democrat-liberal ia in calcul si un Guvern de uniune nationala, varianta pe care a discutat-o inca din 1990 cu regretatul lider taranist Corneliu Coposu.

Valeriu pledeaza pentru "un Guvern de uniune nationala, care sa stabileasca o strategie pe termen mediu si lung, cu obiective clare, in care nu culoarea politica sa conteze, ci caile de abordare a lor, in cazurile alternativelor politice".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea