Social

#sarbatoare interzisa #valentines day #iubire

Valentine’s Day, o sarbatoare interzisa! Tarile care nu pot sarbatori iubirea

Valentine’s Day este o sarbatoare internationala. Cu toate acestea, desi pe 14 februarie o multime de tari sarbatoresc iubirea, inclusiv in tarile din Asia de Sud-Est, unde vitrinele sunt pline de buchete imense de trandafiri rosii sau de inimi de ciocolata, exista si cateva tari in care Ziua Indragostitilor este interzisa.

 

Tari precum Cambodgia si Thailanda nu agreaza deloc aceasta sarbatoare, deoarece aici relatiile intime sunt interzise inainte de casatorie, iar sarbatoarea de Valentine’s Day este asociata de multe persoane cu relatiile intime.

Prin urmare cei care vor sa sarbatoreasca de Valentine’s Day fie trebuie sa faca acest lucru dupa casatorie, fie intr-un cadru restrans, departe de ochii lumii.

Mai mult, autoritatile din Thailanda le cer tinerilor sa mearga in temple si sa se roage in loc sa petreaca ziua de Valentines Day alaturi de partenerul de cuplu, daca nu sunt casatoriti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea