Social

Valencia nu vorbeste

Delegatia "liliecilor" a sosit ieri dupa-amiaza in Romania, fiind intampinati de o ploaie torentiala pe Aeroportul International "Henri Coanda". Fotbalistii n-au dorit sa faca declaratii de presa, iar antrenorul Claudiu Ranieri ( foto ), care a acordat autografe unui suporter al Valenciei (de altfel, mai multi spanioli veniti pentru meci au asteptat echipa la aeroport), a anuntat ca va vorbi doar spre seara, la conferinta de presa (n.r. - aceasta a avut loc dupa inchiderea acestei editii), inaintea antrenamentului oficial. Ranieri i-a deplasat in Romania pe jucatorii Palop, Canizares - portari, Caneira, D. Navarro, Carboni, Moretti, Rufete, class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/fiore" title="fiore">fiore " title="fiore">Fiore , Albelda, Baraja, Sissoko, Nico, Fabio Aurelio, Xisco, Aimar, Di Vaio, Mista, Corradi - jucatori de camp. La aeroport, delegatia spaniola nu a fost asteptata de nici un oficial al FC Steaua. Mai multi jucatori ai Valenciei, printre care Corradi, Fiore, Canizares si Caneira, au confundat autocarele si s-au urcat in cel rezervat oficialilor. La sosirea spaniolilor a fost prezent impresarul Ioan Becali, care a declarat ca a venit sa-l salute pe Ranieri. "Am venit sa-l salut pe bunul meu prieten Ranieri. Va fi foarte greu pentru Steaua sa remonteze rezultatul, insa daca Valencia va pierde, Ranieri va fi demis", a spus Becali, care a afirmat, in gluma, ca poate propune el un alt antrenor. CF Valencia a mers direct la Hotelul Marriott, unde s-a cazat pe parioada sederii in Bucuresti.


Acoperire prin Intertoto
Fara sanse la titlu , dar ramasa in cursa pentru castigarea Cupei UEFA (este detinatoarea trofeului), Valencia intentioneaza sa se inscrie pentru sezonul viitor in Cupa Intertoto, dupa cum anunta cotidianul "Levante". "Situatia delicata a echipei nu ofera incredere, astfel ca Valencia are pastrat un "as in maneca"", scrie "Levante", care mai noteaza ca marti, la centrul sportiv de la Paterna, suporterii au afisat un banner pe care scria "Ranieri, canalie, afara de pe Mestalla!". Tot "Levante" scrie ca luni campionul mondial la Formula 1, Michael Schumacher, s-a aflat la baza de la Paterna, unde a jucat o partida de fotbal cu prietenii sai de la Valencia, Amedeo Carboni si Bernanrdo Corradi.


Fara italieni
Ronald Koeman (Ajax Amsterdam) si Didier Deschamps (AS Monaco) se afla pe lista posibililor inlocuitori ai lui Ranieri, informeaza agentia "Goal". "Este clar ca Ranieri nu va continua la Valencia, deoarece a ajuns intr-o situatie limita. O eliminare in fata Stelei sau o noua infrangere in campionat ar insemna alibiul perfect pentru a demite un antrenor care trece prin cele mai proaste momente ale sale in fotbalul spaniol.

Koeman ar fi gata sa revina in Spania, de aceasta data ca antrenor. Koeman nu este singura optiune a conducerii, pe lista aflindu-se si fostul jucator al Valenciei, Deschamps, actualul antrenor de la Monaco", a scris sursa citata. "Goal" a precizat ca una dintre conditiile care ii vor fi impuse lui Koeman va fi "dezitalienizarea" echipei. In acest moment, in lotul echipei spaniole sunt cinci jucatori italieni: Carboni, Moretti, Fiore, Corradi si Di Vaio.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea