Social

Valencia a cucerit "Cupa Regelui"

Valencia a castigat " Cupa Regelui ", dupa 3-1 in finala cu Getafe. De data aceasta Cosmin Contra nu a mai inscris pentru gruparea din Madrid, insa a scos un penalty.

Aproape de retrogradare in campionat, Valencia a impresionat in "Cupa Regelului". Finala de pe "Vicente Calderon" a inceput cu atacurile letale ale liliecilor care au marcat de doua ori in primele 10 minute.

Mai intai prin Juan Mata, dupa o faza creata de Villa si Silva. Apoi a venit randul lui Alexis, care a punctat cu capul in urma unei lovituri de colt. Contra a scos un penalty in prelungirile primei reprize, iar Esteban Granero a redus diferenta pe tabela pentru Getafe.

Dupa pauza, Getafe nu a avut forta necesara sa egaleze si Valencia a marcat inca o data, tot printr-o lovitura de cap, de data aceasta a lui Fernando Morientes, in minutul 84, scor final 3-1 pentru Valencia.

Baraja si Marchena au primit trofeul chiar din mainile regelui Juan Carlos , iar "liliecii" au dat startul petrecerii pe teren pentru cea de-a saptea cupa din istoria clubului.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea