Social

#decese canicula #canicula

Val de decese din cauza caniculei. Cat mai dureaza temperaturile extreme

Canicula a cuprins toata Romania de cateva zile si face victime. Serviciul de Ambulanta a fost foarte solicitat si potrivit ultimelor informatii s-au inregistrat deja 7 decese in doar patru zile din cauza caniculei.

Inca o persoana s-a stins sambata din viata in judetul Galati. Aceasta avea 50 de ani si a fost gasita decedata pe un camp. De asemenea, zilele trecute, au mai murit alte 6 persoane. Acestea au fost gasite fie in camp, fie si-au pierdut cunostinta in strada.

Meteorologii anunta insa ca vremea caniculara va inceta, iar de duminica seara vor incepe ploile. Incepand de la ora 18:00 si pana marti dimineata  (8 august), vor fi  vijelii, averse torentiale, frecvente descarcari electrice si grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 40...50 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente de duminica (6 august) si pana  luni (7 august), la munte, in Crisana, Maramures, Transilvania, Banat si in cea mai mare parte a Moldovei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea