Social

#tren #accident #galati

Vagon deraiat la Galati pentru a evita o coliziune

Un vagon al unui tren rapid a parasit sinele in dreptul localitatii Berheci, din judetul Galati. Vagonul, care circula pe linia Rapid 661 Bucuresti - Iasi, a deraiat dintr-o eroare umana, conform prefectului de Galati, Claudiu Branzan .

''Vagonul a sarit de pe sine la o franare. Viteza trenului, in momentul deraierii vagonului, a fost mica. Nu stim care sunt cauzele acestui accident. Din informatiile pe care le am nu sunt persoane ranite . Circulatia feroviara va reveni spre normal peste cateva ore'', a precizat Razvan Stoica, director CFR Calatori, citat de Realitatea.net.

Branzan, prefectul de Galati, sustine ca un macaz a fost cauta accidentului. Acesta nu a functionat corespunzator si nu este exclusa posibilitatea unei erori umane.

In trenul Rapid se aflau 437 de pasageri, dar nimeni nu a fost ranit in urma accidentului. Experti din cadrul Ministrului Transporturilor si Infrastructurii au demarat o ancheta asupra cauzelor accidentului.

Deraierea vagonului a provocat intarzieri de pana la o ora pentru cinci trenuri: Rapid 661 Bucuresti Nord - Iasi, Rapid 662 Iasi - Bucuresti, Personal 6314 Iasi - Tecuci, Personal 6315 Tecuci - Iasi si Accelerat 1966 Galati - Iasi.

 

Citeste si

Trenul deraiat din Dolj, act criminal?

Al doilea tren deraiat ieri, la Cluj

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea