Social

#vadim #alegeri #frauda

Vadim Tudor se teme ca alegerile vor fi fraudate cu “soft-ul”

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor se teme ca la alegerile din 7 iulie ar putea exista o posibila fraudare a voturilor.  PRM a decis sa sesizeze organele de conducere ale UE  in legatura cu aceasta problema si sa trimita cate o scrisoare presedintelui CE, Jose Manuel Durao Barroso, presedintelui Parlamentului European, Hans Gert Pottering, presedintelui Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, Rene van der Linden, si presedintilor principalelor grupuri politice din PE.

Potrivit liderului PRM Corneliu Vadim Tudor , principalele suspiciuni legate de fraudare a voturilor vizeaza tiparirea la o firma privata a peste 20,5 milioane de buletine de vot in contextul in care in Romania sunt doar 18 milioane de cetateni cu drept de vot . Potrivit liderului PRM, “lovitura finala'' impotriva corectitudinii alegerilor de la 7 iunie va fi data la BEC printr-un soft pregatit “special”.

 ( citeste continuarea in Gardianul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea