Social

Vadim nu vrea o "ocupatie" NATO la Bucuresti

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a criticat vineri, intr-o conferinta de presa, organizarea summit -ului NATO la Bucuresti.

Vadim a declarat ca summit -ul NATO de la Bucuresti - "aceasta noua si enervanta ocupatie" - "va starni haz de necaz, bancuri , cantece si folclor".

"Deocamdata, summit-ul NATO organizat la Bucuresti e ilustrarea perfecta a tichiei de margaritar care ii lipsea chelului", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Nu este pentru prima data cand liderul PRM critica organizarea summit-ului NATO la Bucuresti. Anterior, el a obiectat fata de inchiderea Parlamentului pe perioada lucrarilor Aliantei Nord-Atlantice, dar si o serie de achizitii efectuate de autoritati.

Summitul NATO 2008 se va organiza la Bucuresti, Romania intre 2 si 4 aprilie. Evenimentul se va desfasura la Palatul Parlamentului si va reuni aproape 3.000 de oficiali din 49 de tari: 26 de state membre NATO si alte 23 semnatare ale Parteneriatului pentru Pace. Costul estimat al Summitului este de 30-35 de milioane de euro.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea