Social

#vaccin antigripal # doze de vaccin # retragere de piata

Vaccin antigripal necorespunzator retras de pe piata

Aproximativ 700.000 de doze de vaccin antigripal , produse de Institutul National " Cantacuzino " din Bucuresti, au fost retrase de pe piata din ratiuni de neconformitate.

Ministrul Sanatatii, Ritli Ladislau , a cerut de urgenta o informare scrisa de la Agentia Nationala a Medicamentului si Institutul National de Cercetare Dezvoltare Cantacuzino, cu privire la conformitatea vaccinului antigripal sezonier produs de "Cantacuzino", din punct de vedere al imunogenitatii.

Pana acum, peste 595.000 de romani cu risc ridicat de imbolnavire au fost vaccinati gratuit in cadrul campaniei de imunizare initiata de Ministerul Sanatatii.

"Campania de vaccinare antigripala, demarata in noiembrie 2011, nu are rost sa fie reluata, iar persoanele deja vaccinate cu doze necorespunzatoare nu vor avea de suferit", a declarat, joi, Geza Molnar, consilier al ministrului Sanatatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Top

Cauta-ti perechea