Social

#oferte last minute #vacanta mare #vacanta litoral

Vacanta last-minute de Sfanta Maria. Unde mai gasesti locuri libere

Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, care pica anul acesta vineri, le aduce bugetarilor o zi libera in plus. Iar weekendul prelungit este prilej de relaxare la munte si la mare. Din pacate, 80% din locuri sunt deja rezervate. Iata insa unde mai gasesti locuri libere si la ce preturi:

250 de euro a pregatit fiecare roman sa cheltuiasca in cele trei zile ale mini-vacantei de Sfanta Maria, sustin agentii de turism. In intampinarea lor au venit si proprietarii de hoteluri si pensiuni cu oferte.

Si cum suntem in miez de vara, litoralul va fi cel mai aglomerat. In statiunile din nord, cu greu mai gasesti locuri libere, dar in sud sansele sunt mult mai mari. Astfel, in Eforie Nord, Costinesti sau 2 Mai poti gasi si acum locuri libere de cazare chiar si la 100 de lei pentru o camera.

Preturile nu difera cu mult nici pentru cei care aleg muntele. "Pentru Sinaia, de exemplu, avem pachete la 245 lei/persoana pentru perioada 15-18 august, in timp ce la Poiana Brasov, in aceeasi perioada, la un hotel 3 stele, locul in camera dubla costa 198 de lei", a declarat pentru Agerpres Teodor Calimanescu, directorul unei agentii de turism.

Statiunile montane din zona Bran-Moeciu sau Vatra Dornei au pregatit pachete incepand de la 250 lei de persoana.

Sursa foto: pozeleonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea