Social

#vacanta ieftina # program social vacanta #vacanta munte #program vacanta #o saptamana la munte

Vacanta cu 160 de lei! A reinceput programul "O saptamana la munte"

Programul social "O saptamana la munte" a reinceput duminica, 2 noiembrie, si le ofera turistilor posibilitatea sa se cazeze in hotelurile de la munte platind pentru 5 nopti mai putin de jumatate din tarif. 

Campania promovata de Fedaratia Patronatelor din Turismul Romanesc este valabila pana la data de 19 decembrie. Astfel, tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopti, fara mese incluse, sunt de 161 de lei pe sejur pentru un hotel, vila sau cabana de doua stele, 259 de lei daca vreti sa va cazati la trei stele si 368 de lei pentru un hotel sau vila de patru stele.

Sejururile din cadrul programului incep duminica si se termina vinerea, iar de anul acesta, copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 7 ani beneficiaza de gratuitate daca sunt cazati impreuna cu parintii. De programul "O saptamana la munte" pot beneficia si turistii din Republica Moldova, iar mai multe informatii puteti gasi pe site-ul FPTR, aici.

De asemenea, pentru oferte la pensiunile si hotelurile de la munte care participa la acest program, puteti consulta si face rezervari pe site-ul Infopensiuni.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea