Social

Va iubiti?

Daca va iubiti, va invitam sa ne spuneti si noua secretul vostru si sa sarbatoriti apoi in doi asa cum se cuvine! Unde este iubire trebuie sa existe si o poveste. Fie ca a fost la prima vedere, fie ca v-ati descoperit iubirea incetul cu incetul, sigur dragostea voastra merita data drept exemplu. Nu fiti egoisti! Ajutati-i si pe ceilalti sa isi gaseasca perechea potrivita , ascultand sfaturile voastre si modul cum ati ajuns sa fiti un cuplu minune. Spuneti-le ce ati facut voi pentru asta. Acasa.ro va premia cea mai frumoasa poveste de dragoste cu o cina romantica . Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un mail pe adresa dating@acasa.ro in care sa ne povestiti cum v-ati cunoscut, cum ati ajuns sa va iubiti si ce planuri de viitor aveti. Pentru a va spori sansele de castig faceti un album cu poze sau puneti un filmulet cu voi doi si trimiteti-ne linkurile impreuna cu povestea voastra de iubire. Detalii concurs
  • Concursul va dura pana pe data de 28 Septembrie;
  • Participa toti cei care trimit pe adresa dating@acasa.ro un mail in care isi povestesc cum s-au cunoscut cu jumatatea lor si cum au ajuns sa se iubeasca;
  • Perechea castigatoare va fi anuntata luni, 1 Octombrie;
  • Premiul este oferit de restaurantul Churrascaria Carnivore Cina romantica la Churrascaria Carnivore

    Restaurantul Churrascaria Carnivore surprinde o mica parte a Braziliei si puteti savura aici adevarate frigarui uriase, preparate pe gratarul din mijlocul bucatariei deschise.

    Cadrul aminteste de America de Sud. Este elegant si rustic in acelasi timp, oferind o adevarata desfatare clientilor care trec pragul restaurantului cu specific brazilian.

    Mai multe detalii despre restaurant gasiti aici

    Daca inca nu ti-ai gasit perechea citeste sfaturile noastre si cu siguranta nu vei mai rata urmatorul concurs. Castigatoare concursului "Va iubiti?" este Adelina O. din Bucuresti cu “Povestea noastra, unica in felul ei” .
  • Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele

    Articole din social

    Top

    Cauta-ti perechea