Social

#avion #pista #tunel #aeroport baneasa # tunel rutier

Va fi construit un tunel rutier care va trece pe sub pista aeroportului Baneasa

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat un nou proiect de amploare. Proiectul se numeste "Supralargire si strapungere Strada Avionului" si are ca scop construirea unei artere de circa 10 kilometri lungime, prevazuta cu doua pasaje supraterane si un tunel subteran ce trece pe sub pista aeroportului Baneasa, scrie realitatea.net.

Proiectul va incepe in cartierul Aviatiei in apropierea Pasajului Pipera. "Strada Avionului se va transforma intr-o artera cu trei benzi pe sens cu un scuar median cu spatiu verde de 7 metri. Va ajunge in cartierul ANL Henri Coanda. Va fi artera principala care va strabate cartierul Henri Coanda. Apoi va subtraversa prin tunel pista aeroportului Baneasa si va continua pana in zona Gradinii Zoologice, apoi prin Padurea Baneasa , pe drumul Vadul Moldovei pana la Soseaua de Centura ”, a declarat pentru B365.ro, Ion Dedu , director executiv al Directiei Transporturi si Sistematizarea Circulatiei.

Costul acestei investitii este de 113 milioane de euro. Deocamdata nu se stie cu exactitate cand vor incepe lucrarile. Cert este ca termenul de realizare a proiectului este de 30 de luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea