Social

#victor ponta usl #premier mihai razvan ungureanu #presiuni UDMR

USL depune motiune de cenzura: "Ungureanu a cedat presiunilor UDMR"

Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat ca formatiunea USL va depune pe 17 aprilie o motiune de cenzura. Motiunea va consema "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR si cedarea in fata intereselor straine de a vinde ce a mai ramas din resurse".

"De maine incepand, avand in vedere noile realitati de la Camera si de la Senat, vom pregati motiunea de cenzura, care va fi depusa imediat dupa Paste, pe 17 aprilie", a declarat Victor Ponta.

Motiunea va avea ca obiect "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR, prin infiintarea UMF Targu Mures, ci si cedarea in fata intereselor straine de a vinde ce a mai ramas din resurse".

Victor Ponta a adresat o scrisoare deschisa premierului Mihai Razvan Ungureanu, in care ii solicita sa nu cedeze santajului exercitat de liderii PDL, asupra sefului Guvernului.

Hotararea de guvern privind infiintarea liniilor maghiare de studii la UMF din Targu Mures a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

Actul normativ stabileste ca la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) din Targu Mures va fi infiintata o noua facultate, cu programe in limbile romana, maghiara si engleza.

"Guvernul Ungureanu vinde ce a mai ramas din resursele minerale ale Romaniei", a mai declarat Victor Ponta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea