Social

# uniunea social liberala #gheorghe ialomitianu # usl #demisie

USL cere demisia lui Ialomitianu

Uniunea Social Liberala cere demisia ministrului Finantelor, Gheorghe Ialomitianu , acuzandu-l ca a mintit cand a declarat ca primarii au cerut majorarea taxelor si impozitelor, se arata intr-un comunicat remis miercuri presei.

"Prin prestatia deplorabila avuta in ultimele zile, ministrul Ialomitianu si-a mai adaugat la profilul sau public un nou atribut. In acest moment, domnia sa nu este doar incompetent si iresponsabil, ci si mincinos ", semnaleaza liderii USL.

Uniunea sustine ca ministrul Finantelor a incercat sa legitimizeze printr-o minciuna intentia Executivului de a lovi "din nou in populatie si de a baga inca o data mana in buzunarele romanilor".

Reprezentantii USL subliniaza ca minciunile lui Ialomitianu reprezinta o noua dovada a faptului ca politicile de austeritate pe care Guvernul condus de Emil Boc le promoveaza sunt falimentare si Executivul incearca, pe spatele populatiei, sa astupe inca de pe acum gaura pe care o va crea in buget, in anul 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea