Social

#ursus #aleea succeselor #herastrau #oprescu #beijing #sport #medalie

Ursus a inaugurat Aleea Succeselor in Parcul Herastrau

Astazi, 3 octombrie 2008 , Ursus – regele berii in Romania, a inaugurat primele “stele” de pe aleea succeselor din Parcul Herastrau. Astfel ca toti sportivii romani ce s-au intors de la Jocurile Olimpice din Beijing cu medalii, au fost invitati sa lase un semn al trecerii lor pe Alee.

Judoka Alina Dumitru, maratonista Constantina Dita-Tomescu, echipajul de canotaj 2 rame fara carmaci: Georgeta Andrunache, Viorica Susanu, gimnasta Sandra Izbasa, scrimeura Ana Maria Branza, echipa feminina de gimnastica: Sandra Izbasa, Andreea Acatrinei, Gabriela Dragoi, Andreea Grigore, Steliana Nistor, Anamaria Tamarjan, echipajul feminin de canotaj 8+1: Georgeta Andrunache, Viorica Susanu, Constanta Burcica, Rodica Maria Serban, Enikő Barabás, Simona-Dumitrita Musat, Ioana Cristina Papuc, Doina Ignat, elena georgescu si scrimeurul Mihai Covaliu sunt toti medaliatii care astazi si-au lasat amprententele in cimentul special amenajat.

La eveniment au mai fost prezente personalitati ca Elisabeta Lipa, Andreea Raducanu, Gabi Szabo si Monica Rosu.

De asemenea, de la eveniment nu a lipsit Primarul General al Bucurestiului, Sorin Oprescu care a declarat: „Performantele sportivilor romani care au urcat pe podium la Olimpiada de la Beijing fac cinste intregii tari. In calitate de Primar General al Capitalei, de locuitor al Bucurestiului, consider ca este normal ca orasul nostru, autoritatile, noi toti sa le aratam respect si recunostinta. Nu este niciodata simplu sa ajungi in varf. Ganditi-va ca ani in sir de munca si de sacrificii reprezinta pretul platit de acesti oameni pentru ca alte 22 de milioane de romani sa se simta mandri ca imnul tarii lor a rasunat la Beijing. In cadrul unei ceremonii organizate cu ocazia Zilelor Bucurestiului le-am acordat deja sportivilor nostri medaliati cu aur diplome In Honoris, asa cum am procedat si cu alte 28 de personalitati ale vietii culturale si stiintifice din Capitala. Comunitatea le multumeste tuturor!”,

Cei de la Ursus sunt de parere ca nasterea oricarui succes romanesc trebuie promovata si recunoscuta, astfel ca in 2001 acestia si-au asumat proiectul Dinastia Campionilor, in 2006, Invingatori pentru romania,iar in 2007 au lansat Colectia de Succese. Foarte important este faptul ca Ursus sustine si motiveaza cei mai buni sportivi romani, oferindu-le burse.

Stephan Weber, Presedintele URSUS Brewerier, a declarat ca „Intr-un an olimpic, URSUS a castigat medalia de aur la „Olimpiada competitiilor de bere” ( World Beer Cup in SUA) si a sustinut sportivii romani in pregatirea lor pentru Jocurile Olimpice de la Beijing prin programul de burse URSUS-FOR. Am fost onorati de succesele lor si este natural sa demaram proiectul Aleea Succeselor cu sportivii romani medaliati la Beijing. Succesele olimpice sunt cele mai notabile succese romanesti din acest an si vrem sa oferim publicului o noua ocazie pentru a le celebra, prin amprentarea lor pe Aleea Succeselor”.

Tot acesta a mai spus despre Aleea Succeselor ca are ca obiectiv recunoasterea succeselor romanesti contemporane din sport, film si muzica. De asemenea, Stephan Weber, a mai adaugat ca „Aleea va ramane deschisa tuturor romanilor care castiga recunoasterea internationala devenind un model de urmat pentru noi toti si o sursa de inspiratie pentru generatiile viitoare” .

Cei de la Ursus au declarat ca isi doresc ca Aleea Succeselor sa devina un barometru al succeselor romanesti si un obiectiv turistic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea