Social

#ursoaica cheia #relocare ursi #ursi capturati #ursi #cheia #pui #romania

Ursoaica si puii ei, care au inspaimantat localnicii din Cheia, au fost capturati

O ursoaica si puii ei au inspaimantat localnicii din Cheia! Aceasta ataca animalele din gospodarii iar localnicii se tem pentru viata lor, dupa ce animalele au intrat in gospodarii si au mancat mai multe animale din ograda.

Ursoaica si puii ei au fost capturati de autoritati in noaptea de miercuri spre joi iar animalele au fost duse la Gradina Zoologica Bucov in vederea relocarii, potrivit Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Prahova.

Acestia au coborat de mai multe ori in statiune, in ciuda eforturilor jandarmilor de a-i alunga.

Animalele au fost tranchilizate si duse la Gradina Zoologica Bucov, fiind in afara oricarui pericol. Actiunea a fost coordonata de seful Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova, Liviu Coman, impreuna cu prefectul Madalina Lupea, care a declarat, pentru Agerpres, ca in cursul acestei zile animalele vor fi relocate, iar autoritatile sunt pregatite in acest sens, asteptand sa le fie comunicata destinatia.

"Au mancat animale, iepuri, gaini. Au intrat si in case. Au luat chiar si bere dintr-un frigider. Este periculos. Sunt multi turisti acum, ursoaica vine si in zona de rulote. Le-am explicat si turistilor sa nu mai le dea mancare", a declarat directorul Directiei Silvice Prahova, Dragos Ciomag, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea