Social

Urs Meier nu mai are prieteni in Romania

Urs Meier a declarat ca nu mai are prieteni in Romania, dupa ce a condus la centru meciul dintre Romania si reprezentativa Danemarcei.

"A fost unul dintre cele mai proaste momente din viata mea de arbitru. Aveam o multime de prieteni in Romania si dupa acel moment nu am mai primit nici un semn din partea lor, si poate putin si din cauza asta sint un pic mai trist", a spus Meier.
Urs Meier a condus la centru meciul Danemarca - Romania, scor 2-2, care a avut loc pe 10 septembrie 2003, in grupa a doua din preliminariile Euro-2004.
Arbitrul slovac Lubos Michel a recunoscut ca a gresit in defavoarea Romaniei la meciul cu Norvegia, disputat la Oslo , pe 11 iunie 2003, scor 1-1. "Uneori, iei o decizie pe care o vezi apoi pe caseta si poti observa ca ai gresit. Pe parcursul meciului, eu am fost cel care a gresit, am fost sigur de asta cind am vazut ulterior inregistrarea, insa pe teren ai la dispozitie mai putin de o secunda pentru a lua o decizie. Imi pare rau pentru romani, nu a fost intentionat, dar se mai intimpla uneori in fotbal", a spus Michel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea