Social

#precipitaii #aer polar #val de aer polar #romania

Urmeaza zile geroase in Romania! Un val de aer polar, insotit de precipitatii sub forma de ninsoare vor face ravagii

Romania va fi lovita de un nou val de aer polar. Vor urma zile geroase, in care temperaturile vor cobori treptat ajungand la valori sub zero grade, la amiaza.

 

Vor fi afectate in special zonele intracarpatice si cele din noord-estul tarii. Cele mai scazute temperaturi se vor inregistra in Maramures, nordul Moldovei si in Transilvania.  

Meteorologii spun ca vor fi din nou nopti geroase, in special in zona de est a Transilvaniei. Temperaturile vor cobori pana spre -12...-10 grade. Asadar, nu va fi la fel de frig ca in perioada anterioara, cand s-au inregistrat temperaturi de -26 de grade Celsius., potrivit antena3.ro. 

Vremea se va raci insa in toata tara, inclusiv in sud, insa scaderile nu vor fi atat de mari. Temperaturile minime vor scadea, aici, pana la -6 grade, insa maximele vor urca pana la 10 grade, in unele zile, fiind mai degraba temperaturi de primavara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea