Social

#cocaina #droguri #parlamentul britanic

Urme de droguri in toaletele Parlamentului britanic

Jurnalistii de la publicatia "The Sun" sustin ca au descoperit, in urma unei anchete, urme de cocaina in toaletele din Parlamentul britanic.

Jurnalistii sustin ca au gasit urme de stupefiante in noua toalete din Palatul Westminster, locuri in care turistii nu au acces.

Conform jurnalistilor de la "The Sun", ar fi vorba despre droguri destul de periculoase, care au fost infiltrate in Parlament, desi controalele sunt destul de stricte la intrare.

Pentru a depista urmele de droguri, jurnalistii au folosit un echipament special, utilizat chiar de politie: niste folii care se coloreaza in albastru in momentul in care sunt asezate pe suprafete pe care exista urme de stupefiante.

Un alt indiciu care i-a facut pe jurnalistii de la "The Sun" sa afirme ca in Parlamentul britanic se consuma droguri sunt si cateva zgarieturi usoare pe capacele vaselor de toalete, care au fost facute cel mai probabil atunci cand au fost impartite drogurile.

In anul 2010 au fost mai fost confiscate droguri de trei ori in Parlamentul britanic, insa atunci a fost vorba de canabis.

Sursa foto: artline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea