Social

#toaleta #urinat barbati #urinat din picioare #masura de igiena

Urinatul din picioare ar putea fi interzis in Europa

Urinatul din picioare ar putea fi interzis cat de curand in Europa. Consiliul Sormland si Partidul de Stanga din Suedia, organizatii cu caracteristici socialiste si feministe, au inceput sa militeze pentru impunerea folosirii toaletei exclusiv in sezut, deoarece acest mod este mult mai igienic.

Sustinatorii acestei legi spun ca urinatul din sezut este mult mai benefic pentru sanatatea barbatilor, intrucat, atunci cand stau pe toaleta, presiunea exercitata asupra vezicii creste, deci este golita mai bine, potrivit "Huffington Post".

Aceasta miscare are loc in Germania, Franta si Italia, potrivit site-ului Naked Scientists, unde femeile au inceput deja sa propage mesaje precum "Arunca pantalonii si stai" sau "Nu vreau o balta murdara in baia mea".

Medicii sustin, de asemenea, ca urinatul in sezut poate reduce semnificativ riscurile afectiunilor prostatei si ofera, totodata, o viata sexuala mult mai sanatoasa.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea