Social

#fata violata #viol Vaslui #cei 7 violatori Vaslui

Unul dintre violatorii de la Vaslui a vrut sa se sinucida

Dezvaluiri socante facute de Gina Burada, cumnata lui Silviu Burada, unul dintre cei sapte violatori din Vaslui. Femeia spune ca Paul Burlacu, un alt agresor al tinerei din Valeni, a vrut sa se sinucida pentru ca nu mai suporta situatia.

"A vrut sa isi ia zilele, a zis ca nu mai rezista. Intentiona sa se spanzure! A fost salvat de un prieten sau de un membru din familie. stiu ca niciun baiat nu a avut antecedente de acest gen. El era un baiat linistit, multa lume din sat nu il cunoaste. Paul lucra ca tractorist, pe camp"., a povestit Gina Burada, scrie cancan.ro.

Tot cumnata agresorului este cea care a sustinut si ca Raluca, victima din Valeni, a vrut sa se marite cu Alin Rotaru, unul dintre agresorii ei.

"Fata a vrut sa se casatoreasca cu Alin Rotaru. El a acceptat asta ca sa scape de puscarie, dupa tot ce s-a intamplat. Timp de sase luni ei au fost inchisi. Stiu ca familia lui Alin se ducea la poarta la ei sa ii scoata baiatul din puscarie. Baiatul este cel mai instarit din cei sapte. Daca o lua de nevasta, ea isi retragea plangerea si el iesea din inchisoare", a declarat Gina Burada, pentru cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea