Social

Uniunea Pensionarilor Timis si-a lansat candidatii

Seniorii timiseni vor sa ajunga la masa Puterii!
 
"Tu,  pensionarule, le-ai dat o tara pe care au jecmanit-o si, acum, ei iti interzic dreptul la viata prin inanitie, mizerie , lipsuri", a declarat actorul Vladimir Jurascu, candidat la consiliul judetean
 
Uniunea Pensionarilor si a Solidaritatii Sociale (UPSS) Timis si-a lansat, ieri, 39 de candidati pentru Consiliul Judetean Timis, 23 de candidati pentru Consiliul Local Timisoara si 9 candidati pentru primariile Tomesti, Batea, Cenei, Traian Vuia, Recas, Giarmata, Lugoj , Uivar si Sacosu Turcesc.

"Noi nu vom cere bani, medicamente, compasiune in mod special, ci va cerem sa constientizati, voi, cei care ati fost tradati in asteptari de catre politicieni corupti  sau incompetenti, in ce impas se afla orasul Timisoara. Nu ne cersim drepturile ce ni se cuvin, de aceea ne implicam in problemele cetatii.

Simbolul nostru este "Unirea!", dar la fel de bine este "Magnetul", fiindca atragem tot ce e benefic, pentru tine, cetatean al orasului, platitor de taxe, impozite. Tu nu datorezi nimic administratiei, ci administratia iti datoreaza tie. Tu,  pensionarule, le-ai dat o tara pe care au jecmanit-o si, acum, ei iti interzic dreptul la viata prin inanitie, mizerie, lipsuri, dar esti foarte curtat in perioada alegerilor.

Esti  inca o forta si ei stiu asta. De aceea vor sa ne dezbine. Apara-te, cetateanule!", este o parte din pateticul manifest caruia celebrul actor timisorean Vladimir Jurascu candidat la consiliul judetean, i-a dat glas, in fata pensionarilor. (continuarea in Ziua de Vest)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziua de Vest

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea