Social

#Ungaria emigranti #razboi Siria #gard anti-emigranti #emigranti

Ungaria vrea gard anti-emigranti si la granita cu Romania!

Dupa ce Ungaria a sigilat, in noaptea de luni spre marti, granita cu Serbia in noaptea de luni spre marti, astfel ca imigrantii nu mai pot traversa frontiera dintre cele doua tari decat prin punctele oficiale de trecere, Guvernul de la Budapesta a decis sa inceapa pregatirile in teren pentru extinderea la granita cu Romania a gardului pe care il construieste la frontiera cu Serbia.

"Am luat decizia de a incepe lucrarile pregatitoare pentru construirea unui gard incepand de la granita ungaro-sarbo-romana pe o lungime rezonabila, in eventualitatea mutarii presiunii migrationiste in directia Romaniei", a spus seful diplomatiei ungare, a declarat marti ministrul de externe ungar Peter Szijjarto intr-o conferinta de presa.

Traversarea ilegala a frontierelor tarii este considerata infractiune şi se pedepseşte cu trei ani de inchisoare şi expulzarea din tara.

Traficantii de persoane risca pedepse cu inchisoarea mai dure decat inainte. De exemplu, cei care organizeaza astfel de operatiuni risca intre zece şi 20 de ani de detentie.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea