Social

#sanatate #studiu sanatate #asigurari sanatate # tratamente sanatate

Unde vor romanii sa se trateze. Top 3 tari

Peste 60% din romani ar dori sa se trateze in Austria, Marea Britanie sau Germania, daca ar fi sa aleaga o tara din afara Romaniei.

Pe următoarele locuri se situează Grecia, Israel, Turcia, Elveția și Ungaria. Printre beneficiile pe care clienții MediHelp Internațional le caută sunt spitalizarea, o a doua opinie medicală, precum și servicii medicale ambulatorii, cum ar fi consultații cu specialiști. Spitalele și clinicile medicale din România sunt alese, de obicei, doar pentru tratarea unor probleme minore de sănătate.

”Într-o țară cu investiții foarte mici în sistemul de sănătate, este bine ca românii să aibă posibilitatea de a alege atunci când vine vorba de sănătatea lor. Planurile internaționale de asigurări de sănătate private oferă o acoperire integrală pentru toate condițiile medicale în cele mai cunoscute spitale și clinici medicale din lume. Deși sistemul național de sănătate este în curs de dezvoltare, furnizorii medicali din Austria, Marea Britanie și Germania și chiar din țările vecine par să fi câștigat încrederea pacienților din România”, a declarat Zahal Levy, Președintele MediHelp Internațional, compania care a comandat studiul.

De asemenea, studiul arată că acest tip de client tinde să cumpere asigurări private de sănătate atât pentru el, cât și pentru familie. Motivele principale de achiziționare sunt: lipsa de încredere în sistemul național de sănătate, călătoriile în interes de serviciu în străinătate, experiența anterioară cu produse similare și, de asemenea, înțelegerea produselor și a beneficiilor lor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea