Social

#parada 1 decembrie #gabriela firea #ziua nationala a romaniei

Unde se va desfasura anul acesta parada de Ziua Nationala a Romaniei

Arcul de Triumf va fi gata pentru parade de Ziua Nationala, a anuntat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dupa ce a vizitat santierul acestui obiectiv.

“Avem garantia din partea constructorului ca lucrarea se va incheia maximum pe 25 noiembrie, astfel incat, asa cum am discutat cu reprezentantii Ministerului Apararii Nationale, cu trei zile inainte de defilare sa se poata face pregatirile in aceasta zona. Nu mai este niciun motiv acum ca acest obiectiv sa nu fie finalizat, pentru ca am semnat si actele aditionale necesare, am facut si toate platile restante, am mediat conflictele care au aparut de-a lungul anilor intre constructor, proiectant si consultant. Lucrarea este aproape de finalizare, toate finisajele se vor face in aceasta perioada si intentia este clara, aceea ca oricine sa poata vizita Arcul de Triumf”, a declarat Firea, citata de agerpres.ro.

Primarul a mai precizat ca Administratia Strazilor va amenaja treceri pietonale si semafoare, astfel incat obiectivul sa poata fi dat circuitului turistic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea