Social

#mall #mall bucuresti # construictie mall # harta bucuresti

Unde se afla si cum va arata cel mai nou mall din Bucuresti

In curand, in Bucuresti va incepe constructia unui nou complex comercial. Acesta se va intinde pe o suprafata de peste 60.000 de metri patrati. 

In vara anului viitor va incepe constructia unui nou mall in Bucuresti. Acesta se va numi Vctoria City si va fi construit in cartierul Bucurestii Noi, au anuntat reprezentantii companiei Benovo. 

Victoria City Center va avea 60.000 metri patrati, suprafata inchiriabila, spatii de retail si de birouri, in partea de nord-vest a Bucurestiului, pe fosta platforma Textila Dacia din Bucurestii Noi, in imediata apropiere a statiei de metrou Jiului, aflata in constructie. Printre chiriasii viitorului mall se numara Cora, H&M, C&A, Mango, Deichman, dar si un cinematograf Cine Grand.

Totodata, Benevo, compania canadiana care va ridica acest mall, a inceput inchirierea fazei a doua a proiectului, o cladire de birouri de 16.500 metri patrati, conectata cu mallul si care va putea gazdui 2.000 de angajati. Finalizarea Victoria City Tower este programata pentru prima jumatate a anului 2016.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea