Social

#agentia travelwise.ro #travelwise.ro #vacanta #vacanta 1 mai #vacanta paste #agentie turistica #alegere vacanta

Unde iti petreci minivacanta de Paste si 1 mai? Economiseste timp si bani cu Travelwise.ro

ADVERTORIAL

Organizarea unei vacante avantajoase presupune sa pierzi ore intregi analizand ofertele agentiilor de turism si, de multe ori, din graba sau din neatentie, poti pierde din vedere cea mai buna oferta. Este frustrant sa descoperi ca ai platit cu cateva zeci sau poate chiar sute de euro in plus pentru vacanta mult asteptata, doar pentru ca nu ai avut timp si nici nu ai stiut unde sa cauti cele mai bune oferte. Stai fara griji! Travelwise.ro te ajuta sa iei cele mai intelepte decizii cand vine vorba despre vacanta ta.

Fie ca este vorba despre minivacanta de Paste si de 1 mai, fie ca este vorba despre vacanta de vara sau despre un citybreak, travelwise.ro iti da o mana de ajutor sa alegi cea mai buna destinatie si cel mai bun hotel, la cele mai mici preturi.


Travelwise.ro compara preturi, tu economisesti


De ce sa pierzi timp accesand zeci de agentii de turism pentru oferte mai mult sau mai putin avantajoase, cand poti rezolva toate aspectele calatoriei cu doar cateva clickuri. Travelwise.ro este un comparator de preturi pentru servicii turistice care iti satisfac toate pretentiile.

Rezerva-ti de pe acum minivacanta de Paste si de 1 mai, pentru a putea beneficia de cele mai avantajoase oferte. Pe travelwise.ro compari tarifele a peste 235.000 de hoteluri din intreaga lume, gasesti 17.000 de centre de inchirieri masini si 6000 de tururi si activitati in 500 de locatii senzationale din intreaga lume.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe travelwise.ro, sa-ti alegi destinatia, data dorita pentru plecare si data de intoarcere. Intr-o singura secunda, vei putea compara preturile hotelurilor si vei putea alege locul de cazare care iti convine cel mai mult din punct de vedere al amplasarii si tarifului.


Travelwise.ro este solutia ta inovatoare pentru o vacanta reusita

Cu travelwise.ro poti gasi destinatia si cazarea perfecte in cateva minute. Daca de Paste si de 1 mai te gandesti sa calatoresti in afara tarii, poti alege din sutele de oferte pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

Poti alege sa-ti petreci Pastele in Viena, Austria. Pentru 5 nopti de cazare la un hotel de 4 stele, preturile pornesc de la 1.700 de lei. Daca iti plac destinatiile exotice, poti alege sa-ti petreci vacanta de Paste in Republica Dominicana. La un hotel de 3 stele, cu 5 nopti de cazare, poti plati doar 1.300 de lei.

La asemenea preturi, oferta pare ireala, dar nu ne crede pe cuvant. Intra pe travelwise.ro si alege destinatia perfecta pentru tine, la un pret fara concurenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea