Social

#magazin profesionist biciclete #magazin profesionist # achizitionare bicicleta #bicicleta

Unde gasesc un magazin profesionist de biciclete?

Pentru o persoana pasionata de ciclism, dar si pentru amatorii de plimbari lungi cu bicicleta, gasirea unui loc care sa fie pe deplin dedicat acestui sport, de unde isi pot achizitiona modele performante de biciclete si accesoriile de care au nevoie, este uneori dificila. Calitatea produselor, lipsa unor piese esentiale si preturi mult prea mari pentru ofertele existente, fac totul deja mult prea complicat.

 

Atunci cand ai insa un magazin profesionist care ofera solutii si cele mai noi inovatii in domeniu, pe langa recomandarile specialistilor, iti poti duce mai departe pasiunea fara sa depui un efort suplimentar pentru a avea toate cele necesare.

BikeXCS este un magazin online de biciclete ce comercializeaza sute de modele de biciclete, piese, accesorii si echipamente de biciclete cu cele mai noi tehnologii in domeniu, fiind la curent cu toate noile tendinte din ciclism si industrie.

Iar pentru cei care sunt din Bucuresti sau pot ajunge cu usurinta in capitala, exista si doua locatii fizice BikeXCS, in zona Baba Novac, respectiv pe strada Nicolae Caramfil.

Producatori renumiti de biciclete

BikeXCS este un magazin de biciclete ce comercializeaza doar produse profesionale apartinand unor branduri cunoscute pentru orice impatimit al ciclismului. In cele doua magazine existente precum si in magazinul online, doritorii pot gasi  cele mai noi piese produse de marile companii internationale precum Shimano, Sram sau Fox. La categoria accesorii, oferta este de asemenea generoasa cu produse apartinand unor branduri cunoscute precum Scott, Cube sau Specialized, iar echipamentul pentru ciclism de asemenea produs de acestia poate echipa utilizatorii atat de MTB-uri cat si de biciclete de oras sau cursiere. Protectiile ocupa si ele un loc important in magazinele BikeXCS, pe primul loc gasindu-se castile cu noul sistem MIPS de protectie cerebrala in caz de impact major, dar si o serie de alte variante la fel de performante. In categoria service BikeXCS poti gasi o multime de piese, de la anvelope, la discuri de frana pana la schimbator de viteze pentru bicicleta.

Tipuri de biciclete la vanzare intr-un magazin profesionist

Fiind un magazin dedicat celor care iubesc acest sport, dar si celor care au descoperit cat de benefic este sa renunti la alte mijloace de transport in favoarea bicicletelor, mai ales atunci cand locuiesti intr-un oras aglomerat, BikeXCS ofera biciclete de toate felurile, pentru toate nivelurile de experienta, pentru varste diferite si avand utilitate in anumite conditii de drum. Astfel, de pe BikeXCS poti cumpara biciclete electrice, biciclete MTB, biciclete pentru copii, bicicleteTrekking pentru oras, biciclete pentru sosea Ciclocross, biciclete BMX-Street-Dirt, biciclete pliabile.

Calitatea este de multe ori dovedita de faptul ca bicicletele apartin unor branduri consacrate cu o experienta vasta in producerea de biciclete si accesorii. Astfel, printre brandurile comecializate se numara CUBE, SCOTT, Cross, SPECIALIZED, Devron, KROSS, Sprint, Neuzer, DHS Bike Parts, RoyalBaby, Dahon, WeThePeople, CROSS Bikes.

Sursa foto: bikexcs.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea