Social

Unde faci plaja in Bucuresti

Bucurestenii care nu au plecat la mare in weekend-ul acesta, sunt in cautare de alte locuri unde sa poata face plaja. Piscinele, strandurile si water park-urile au fost cele mai cautate distractii in Bucuresti in acest weekend, lasand pe locul doi terasele si parcurile. Unde putem face plaja si baie in Bucuresti?
  • Water Park este una dintre cele mai comune destinatii de weekend ale bucurestenilor in zilele prea calduroase. Waterpark este cel mai mare parc acvatic din Romania si este situat in Otopeni, Calea Bucuretilor 255A, langa hotelurile Confort si Rin. Parcul de distractii acvatice ofera vizitatorilor posibilitatea de a incerca multiplele sale tobogane mai mult sau mai putin producatoare de senzatii tari. Pentru cei care dspun de masina personala , parcul ofera 2500 de locuri de parcare . Alte moduri de a ajunge aici sunt autobuzele 783 cu plecare din pta. Unirii si 449 cu plecare din pta. Presei LIbere. Intrarea in Water Park este 40 RON in weekend si 30 RON in timpul saptamanii.
  • Bazinele olimpice de inot Lia Manoliu si Floreasca sunt si ele o varianta pentru inot si putina plaja. La Lia Manoliu pretul unui abonament este de 150 RON, dar este si aglomeratie pe masura. In schimb, Floreasca este mai liber, dar bazinul este acoperit.
  • Cluburile cu piscina cum ar fi Polo Club, Club Miramar si Dinamo. La MIramar, piscina este acoperita, dar exista o curte interioara unde se poate face plaja. Abonamentul este 100 RON pe luna si include intrari nelimitate, iar apa este destul de curata. Polo Club este situat pe str. Mircea Eliade nr. 1, Club Miramar este situat pe bd. Chisinau nr. 6-8, iar complexul sportiv Dinamo este situat pe sos. Stefan cel Mare.
  • Piscinele hotelurilor - Piscinele hotelurilor sunt si ele o varianta. Hotelurile Marriott, Lido, Bucuresti sau Howard Johnson sunt doar cateva dintre cele care ofera intrare la piscina in schimbul unei sume pentru buzunare mai mari.
  • Strandul Tineretului - Situat pe bd. Marasti nr. 28, complexul strand Tineretului este una dintre cele mai bune alegeri in materie de stranduri in Bucuresti. Apa este curata, iar conditiile sunt de maxima curatenie.
  • Strandul Dambovita - situat pe soseaua Virtutii, langa Dambovita
  • Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele

    Articole din social

    Top

    Cauta-ti perechea