Social

# bac 2014 #rezultate Bac 2014 #rezultate bac bucuresti #camelia popescu

Cine este si unde va face facultatea singura eleva de 10 la Bac din Bucuresti

Camelia Elena Popescu este un exemplu pentru toti tinerii care se afla in ani terminali de liceu. Ea a obtinut 10 pe linie la examenul de Bacalaureat si acum se pregateste sa plece din tara pentru a studia in una din cele mai prestigioase universitati din lume. 

A muncit mult, dar pe 1 octombrie va începe cursurile la prestigioasa Universitate Cambridge din Marea Britanie, acolo unde va studia economia. Vrea sa fie printre cei mai buni si nimic n-o poate impiedica. Este ambitioasa. Asa a fost intotdeauna. 

A făcut pian până în liceu, când a trebuit să renunţe pentru a se dedica şcolii. Din clasa a IX-a până în ultimul an de liceu a fost olimpică la limba şi literatura română. Elevă la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu", Camelia a fost mereu la înălţime. 

"Ştiu că acolo am mult mai multe oportunităţi. Consider că succesul se datorează echilibrului. Am urmărit să devin un om complet, fără să-mi sacrific adolescenţa. În momentul asta, simt că toată munca a meritat. Când mă gândesc în urmă, nu mi se pare greu. Este drumul pe care l-am ales spre a mă realiza", a spus Camelia. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea