Social

#vreme toamna #vreme weekend #prognoza meteo #ploi #precipitatii

Una calda, alta rece. Iata ce vreme vom avea in weekend!

Temperaturile se mentin in cote normale pentru aceasta perioada a anului in acest weekend, insa vremea nu se arata extraordinar de frumoasa pe durata celor trei zile. De sambata, in diferite regiuni ale tarii isi fac aparitia ploile, stricand farmecul acestor zile de toamna.

Vineri, valorile termice ale zilei urca spre 21 de grade in Banat si Maramures, desi media la nivelul intregii tari este de 18 grade Celsius. Exceptie face Bucurestiul, unde mercurul din termometre indica doar 12 grade la ora pranzului.

Sambata, sud-vestul si vestul Romaniei se confrunta cu un front noros care aduce ploaia in Oltenia si Banat. In restul tarii, vom avea parte de cer variabil si temperaturi intre 14 si 19 grade Celsius.

In ultima zi a weekend-ului, aria ploilor se intinde pe mai multe zone, sudul Romaniei, dar si vestul si nord-vestul tarii fiind afectate de precipitatii. Maximele din timpul zilei coboara cu cateva grade, valorile termice inregistrate duminica fiind cuprinse intre 12 si 17 grade Celsius.

Sursa foto: deviantart.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea