Social

#traficant droguri libertate #puscarie scapat traficant

Un traficant de droguri a scapat de puscarie pentru ca a fost sincer

Tribunalul Arad a scos din inchisoare un barbat care a recunoscut ca a facut trafic international de droguri, condamnandu-l la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa ce acesta a fost prins introducand in tara peste 10.000 de pastile de ecstasy.

Politistii de la Antidrog si procurorii DIICOT l-au prins, vara trecuta , pe Ciuraru Bogdan in timp ce incerca sa introduca prin vama Nadlac 10.007 bucati de pastile ecstasy, care aveau imprimate logo-ul de la Mercedes, informeaza Gandul.

Ancheta a dovedit faptul ca barbatul a cumparat drogurile de mare risc din Olanda pentru a le comercializa in Romania. Individul a recunoscut ca el a adus pastilele in tara, dar a motivat ca a fost amenintat in Olanda de niste cetateni marocani pentru a le transporta.

Ciuraru a fost trimis in judecata , fiind acuzat de savarsirea infractiunilor de detinere de droguri de mare risc si introducerea in tara a acestora, pedeapsa pentru ultima infractiune fiind intre 15 si 25 de ani de inchisoare. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea