Social

#starea romanului impuscat in sua #luca iclodean #roman impuscat sua # atac las vegas # atac sangeros sua #atac sua #las vegas

Un roman, ranit in timpul atacului din Las Vegas! Marturii cutremuratoare

Un roman se afla printre victimele din timpul atacului din Las Vegas, in care 59 de persoane au murit si peste 527 au fost ranite. Este vorba despre Luca Iclodean, un tanar stabilit de ani buni in Statele Unite, unde lucreaza ca barman. Acesta locuieste in SUA impreuna cu parintii lui.

Romanul ranit a fost transportat de urgenta la spital unde a fost supus unei operatii. Tatal acestuia, a povestit calvarul prin care a trecut fiul sau, in cadrul unei emisiunii tv.

"Vreau sa va multumesc, nu m-am asteptat ca atata lume sa fie alaturi de noi. In momentul de fata este la terapie intensiva. (…) Doctorul a spus ca a avut un singur glont, a mai avut o rana la umar, posibil sa fi ricosat. A intrat in plamanul stang, a coborat pana in plamanul drept. A ramas acolo. Doctorul a spus astazi ca trebuie sa se asigure ca nu exista ceva la inima. Este stabilizat la terapie intensiva, respira printr-un tub. incearca diseara sa i-l scoata. Este in afara oricarui pericol", a declarat Traian Iclodean, tatal tanarului ranit in timpul atacului, potrivit libertatea.ro.

"Noi am fost liberi, am stat afara, pe la 11 m-a sunat mama lui, fosta mea sotie. Ea mi-a spus ca Luca a fost impuscat. El a lucrat la concert, e barman. A lucrat in spate, intr-o zona luminata. O fata care lucra cu el, ea a chemat salvarea. Am vorbit cu ea si l-am auzit pe Luca. El ii spunea sa ne spuna ca e bine. I-au taiat o treime din plaman", a adaugat Luca Iclodean.

Mama tanarului a postat pe facebook o fotografie cu Luca, pe patul de spital, si i-a rugat pe oameni sa se roage pentru Luca. "Nu postez de obicei lucruri personale, dar am nevoie de ajutor. Va rog, rugati-va pentru fiul meu Luca. A fost impuscat in Las Vegas", a scris aceasta in dreptul fotografiei.

Cel putin 59 de persoane au murit si alte 527 au fost ranite in urma atacului armat comis duminica seara, in orasul american Las Vegas, informeaza ABC News. Atacatorul a initiat un atac la cel de-al 32-lea etaj al hotelului Mandalay Bay, unde peste 22.000 de persoane participau la un concert de muzica country.

Conform autoritatilor, bilantul victimelor ar putea creste.

Anchetatorii americani au anuntat, marti, ca au descoperit 18 arme de foc, explozibil si munitie in locuinta barbatului suspectat de comiterea atacului armat din Las Vegas, in urma caruia cel putin 58 de oameni au murit, relateaza site-ul agentiei The Associated Press.

"Inca de la momentul desfasurarii atacului care a avut loc astazi, 2 octombrie 2017, la Las Vegas, Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Consulatului General al Romaniei la Los Angeles a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, pentru a verifica daca printre victime sunt cetateni romani. Potrivit informatiilor obtinute pana la acest moment, printre persoanele ranite in urma atacului a fost identificata o persoana de cetatenie romana. Aceasta a fost transportata si internata la un spital din regiune pentru ingrijiri medicale de specialitate", informeaza MAE, potrivit mediafax.ro.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea