Social

#roman atentat barcelona #atentat barcelona #marturii cutremuratoare

Un roman in centrul atentatelor din Spania: "Am lasat totul si ne-am inchis in casa!"

Atentatul din Barcelona, produs pe unul dintre cele mai populate bulevarde ale orasului a bagat panica in toata Europa. Atentatului a dus la moartea a 13 persoane si ranirea altor 100 persoane, printre care si trei romani.

Aproape ce locul in care a avut loc atentatul se afla un roman, Florin Georgescu, ce locuieste de 20 de ani in Spania. Acesta a declarat terifiat ca s-a baricadat rapid in casa.

"M-am inchis in casa de frica! Am lasat balta si masinile, in strada, nu le-am mai dus in parcare. Nu stiu ce se intampla, mor oameni nevinovati. Nici nu stiu in cine sa mai am incredere. Eu ma tund la o frizerie, aici, patronata de niste marocani, am discotecile inchirate lor. Trebuia sa ies si eu sa mananc acolo, este un local frecventat. Se pare ca teroristul a luat ostatici si e inca in restaurant. Am avut noroc ca nu am plecat de acasa", a declarat romanul, potrivit click.ro.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea