Social

#sporturi de iarna #lot olimpic #schi

Un roman din lotul olimpic, campion mondial la schi fond

Sportivul Paul Constantin Pepene a devenit, sambata, campion mondial de juniori la schi fond . Romanul in varsta de 22 de ani a castigat medalia de aur in proba de urmarire 30 de kilometri din cadrul Campionatelor Mondiale de schi fond pentru juniori de la Hinterzarten (Germania), potrivit site-ului www.fiscrosscountry.com.

Pepene a terminat cursa intr-o ora, 24 de minute si 45 de secunde, si i-a devansat pe norvegianul Ole-Marius Bach (1:25.11) si pe germanul Andreas Katz (1:25.11). Romanul a stat in plutonul fruntas pana in preajma kilometrului 19 al cursei, iar apoi a atacat si a luat avans fata de cei mai puternici adversari . Cu patru kilometri inainte de finish, Paul Constantin Pepene avea deja un avans de 30 de secunde fata de urmaritori. Pentru Pepene, titlul de la Hinterzarten este cel mai important din cariera, dupa ce tot in acest an a mai castigat o cursa din Cupa Continentala, la Alta Badia (Italia).

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea