Social

#poiana brasov #revelion #istanbul #revelion 2013 #pret revelion #revelion atena

Un Revelion la Poiana Brasov, mai scump decat in Atena si Istanbul

Pretul unui pachet de Revelion la multe hoteluri de pe Valea Prahovei si Poiana Brasov a ajuns sa fie mai mare decat tarifele practicate in capitale europene ca Budapesta, Istanbul sau Atena.

De exemplu, patru nopti de cazare in regim de demipensiune la hotelurile Rina Tirol si Rina Vista din Poiana Brasov costa 400 de euro.

In schimb, pentru 200 de euro poti petrece Anul Nou la Budapesta. In acest pret sunt incluse patru nopti de cazare cu mic dejun la hotel de trei stele, plus transport cu autocarul. La Atena, sapte nopti de cazare costa 300 de euro, suma in care intra si transportul cu autocarul.

Revelionul intr-o statiune de ski in Austria costa mai putin de 400 de euro. Se asigura transport cu avionul, skipass si sapte nopti de cazare. Cei care prefera Istanbulul pot opta pentru un pachet de patru nopti (avion inclus), in valoare de 350 de euro. In aceleasi conditii, poti merge la Roma sau la Praga, platind 400 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea