Social

#spovedanie #procuror #infractori

Un procuror trimite infractorii la spovedanie

Procurorul-sef din Viseul de Sus , judetul Maramures, apare intr-o inregistrare alaturi de doi binecunoscuti infractori locali, pe care ii sfatuieste sa mearga sa se spovedeasca la biserica.

Cei doi terorizeaza de ani buni localitatea si au fost acuzati pana acum de ultraj, santaj, viol si complicitate la furt, insa Tatuca, asa cum este cunoscut prim-procurorul, i-a trimis de fiecare data la preot, informeaza Realitatea TV.

Ultima abatere de la lege a celor doi barbati, Cracana Olimpiu si Grad Ioan, a avut loc in luna august 2008, in ziua in care premierul Calin Popescu Tariceanu era in vizita la Viseul de Sus. Un tanar le-a cerut ajutorul politistilor care fluidizau traficul pentru ca prietena lui a fost sechestrata intr-un bar.

Agresorii, Cracana si Grad, in stare de ebrietate , au refuzat s-o elibereze pe tanara, insa unul dintre politisti a reusit sa o scape. Cei doi, Cracana si Grad, au hotarat insa sa se razbune si au aruncat cu lazi dupa omul legii si l-au urmarit pana intr-o intersectie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea