Social

#procuror #arestat #caras severin #mita #dna

Un procuror din Caras Severin a fost arestat pentru luare de mita

Procurorul Viorel Vasile , de la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin, a fost arestat sub acuzatia de luare de mita .

Acesta a fost prins in flagrant de catre procurorii anticoruptie, in biroul sau, in timp ce primea 800 de lei pentru solutionarea favorabila a unui dosar, informeaza NewsIn.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de Viorel Vasile , procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin, delegat in functia de procuror sef al Sectiei de urmarire penala in cadrul aceleasi unitati, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de luare de mita.

Din ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori a rezultat ca, la data de 23 noiembrie, procurorul a pretins unui denuntator suma de 1.200 lei pentru a dispune o solutie favorabila in cauza in care aceasta era cercetat pentru o infractiune la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea