Social

#profesoara #palma #politist

Un politist din Mures a luat la palme o profesoara violenta

Pentru a aplana conflictul, un politist din localitatea Sanpaul a luat la palme agresorul: o profesoara de etnie rroma.

Luni, 15 februarie, conducerea Scolii Generale din Sanpaul au chemat autoritatiile, pentru a rezolva un conflict ce a avut loc intre doua profesoare.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Mures, Livia Popa, politistul chemat la fata locului a incercat sa o calmeze pe femeia violenta ce-si palmuise cu cateva zile in urma colega de serviciu. A scos-o afara cu forta din sala profesorala, insa ea l-a luat la palme. Intr-un gest reflex, politistul a ripostat in acelasi mod, dandu-i o palma zdravana femeii.

In sala profesorala, unde ar fi trebuit sa se discute despre acel conflict se aflau politistul, primarul, directorul scolii si o echipa a unei televiziunii.

"Una dintre profesoare i-a dat o palma unei colege, dupa care a facut scandal, apostrofand reporterul si cameramanul care filma. Politistul a luat-o pe respectiva profesoara din cancelarie , ca sa aplaneze situatia. La iesire, pe hol, aceasta i-a dat o palma, iar colegul nostru, intr-un gest reflex, a raspuns la fel", a explicat Livia Popa, pentru ziarul Gandul.

In urma acestui conflict, profesorei violente i-a fost intocmit un dosar penal de cercetare pentru ultraj. In cazul in care reprezentantii presei, precum si colega acesteia agresata vor depune plangere, ea va fi cercetara si pentru lovituri.

In ceea ce-l priveste pe politistul care si-a iesit din fire, acesta va fi  supus de asemenea unei anchete.

"Colegul va fi supus unei anchete interne. Este vorba despre un barbat de 28 de ani, agent de Politie la postul din Sanpaul", a confirmat Livia Popa.

Mircea Badea : "Scena este perfect romaneasca"

Mircea Badea, realizatorul emisiunii " In gura presei ", a numit secventa in care profesoara il palmuieste pe politist drept una  pur romaneasca, deoarece numai la noi un politist se poate lua la bataie cu o profesoara.

"Secventa este perfect romaneasca. Eu consider ca politistul a gresit grav. Era suficienta o dementa isterica, dar el era politist, avea un anumit statut. In orice alta tara ar fi scos pistolul i-ar fi spus treci fa, pardon doamna, jos pentru a-ti pune catusele. Ce facea duduia respectiva se numeste ultraj, avea dreptul sa o aresteze, dar el da cu palma" a comentat Mircea Badea, citat de Cancan.


Tu cum comentezi gestul politistului?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea