Social

#politist #arma #victima #tanar #impuscare

Un politist din Galati si-a descarcat arma intr-un tanar care asculta muzica la maxim

Un barbat din Galati a murit impuscat din cauza ca asculta muzica prea tare. Tanarul in varsta de 28 de ani, a fost impuscat ieri de seful de post din localitatea Oancea, judetul Galati dupa ce intre cei doi a izbucnit o altercatie cauzata de faptul ca politistul i-a atras atentia tanarului ca asculta muzica prea tare.

Victima a murit in aceasta dimineata in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, unde ajunsese dupa ce a fost transferat de la Galati, ca urmare a starii grave in care se afla. Medicii bucuresteni l-au operat, insa nu au reusit sa il salveze din cauza ranilor provocate prin impuscare .  

Detaliile referitoare la modul in care acest incident a avut loc sunt inca neclare. Potrivit Stirilor ProTV, martorii incidentului au declarat ca tanarul statea la o terasa si asculta muzica la boxele masinii, fericit ca iubita ii acceptase cererea in casatorie. Se pare ca politistul a coborat din blocul in care locuieste imbracat in civil, s-a apropiat de tanar si l-a intrebat daca are permis, primind drept replica raspunsul tanarului, ca nu are nevoie, pentru ca are sofer.

Raspunsul a fost urmat de un schimb acid de replici, la capatul caruia politistul a scos pistolul si l-a impuscat pe baiat. Au fost in total sase focuri, trase in cap, piept si picioare, care i-au adus intr-un final moartea. Potrivit declaratiilor primarului Victor Chiriloaie, citat de Mediafax, in momentul producerii incidentului politistul era imbracat in haine civile, insa Politia nu a putut preciza pana in prezent daca politistul se afla in timpul liber.

Politistii nu stiu daca ucigasul era sau nu in timpul serviciului

Reprezentantii politiei spun insa ca tanarul se afla in masina atunci cand a inceput altercatia. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati, Cristina Tatulici, a precizat pentru Mediafax faptul ca ajutorul sefului Postului de Politie din localitate i-a atras atentia ca asculta muzica prea tare, dupa care intre cei doi a izbucnit o altercatie, politistul impuscandu-l pe barbat cu arma din dotare .

Se pare ca victima, care nu are permis de conducere , stationa cu autoturismul intr-o zona din centru comunei, avand volumul casetofonului dat la maxim. In urma interventiei agentului de politie cu privire la faptul ca tulbura linistea publica si a atentionarii de a nu conduce autoturismul fara permis, intre cei doi a izbucnit o altercatie, iar agentul, ajutor al sefului de post, a facut uz de armamanetul din dotare”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Galati.

Politistul este cu aproximativ trei ani mai in varsta decat victima sa. El a fost retinut si se afla la tribunal cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru omor calificat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea