Social

Un pietroi in calea lui Nastase

Urmand exemplul politicianului bolnav de putere numit Adrian Nastase, colegii din camera Spitalului „Sf. Pantelimon “, unde domnul isi trateaza proaspetele dureri de pitpalac, au votat in unanimitate ca pacientul sa nu se prezinte la tribunal.
 
Desi tot mapamondul stie ca puscariile romanesti nu decat fraieri sau cel mult babe care au agresat cu sapa buruienile din curtea vecinului, e de neinteles de ce politicianul si interlopul, amandoi cu brevete de smecheri profesionisti, vor sa intre in prelungiri cu un meci pe care l-au castigat deja.

Aflat in relatii destul de reci cu prezentul, Adrian Nastase palpita fierbinte cand vine vorba de viitor. Intrebat de un jurnalist „Ce-o sa te faci cand vei fi baiat mare?“, domnia sa a raspuns cu seninatatea copilasului de la groapa cu nisip: „Presedinte al Romaniei cu Mircea Geoana prim-ministru“.


Corect? Corect! Numai ca normal pentru plaiurile noastre, unde solidaritate exista numai acolo unde icrele negre se mananca cu polonicul, fraza ar fi trebuit sa sune asa: „Presedinte al Romaniei, cu Sile Pietroi prim-ministru“.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea