Social

#ajutor orfani #comisie centrala arbitri #campus orfani #bisoca

Un pat pentru fiecare orfan - campanie sprijinita de CCA

Comisia Centrala a Arbitrilor sprijina Fundatia Sfantul Sava din Buzau in proiectul UN PAT PENTRU FIECARE ORFAN. Proiectul are ca scop renovarea si dotarea Campusului pentru copii orfani de la Bisoca, unde in fiecare vara sunt ingrijiti in regim de tabara peste 1,500 de copii nevoiasi orfani sau proveniti din familii cu situatie materiala dificila de diferite varste.

Copiii sunt insotiti in tabara de personal de supraveghere si cadre didactice care au grija ca toti copii sa participe in programe care le stimuleaza capacitatea de dezvoltare si , desigur, sa se joace, un lucru simplu dar de care ei nu se pot bucura in alta parte.

Campusul de la Bisoca
a fost construit in urma cu 18 ani si cuprinde doua pavilioane cu etaj, o bisericuta in stil maramuresean si un foisor pentru activitati educative care de-a lungul anilor s-au degradat. Cu fondurile stranse prin proiectul UN PAT PENTRU FIECARE ORFAN, campusul va fi renovat, se vor schimba paturile, tamplaria, baile si multe altele, totul pentru ca cei mici sa se aiba parte de conditii de cazare mai bune in fiecare vara. 

Impreuna cu Fundatia Sf. Sava, ne dorim sa aducem o mica bucurie in sufletele copiilor cu o situatie dificila. Comisia Centrala a Arbitrilor se va implica direct in stragerea de fonduri si, mai mult, arbitri voluntari vor organiza in aceasta vara activitati sportive pentru copiii din tabara. Orice ajutor este binevenit in acest demers care va face fericiti peste 1500 de copii nevoiasi” a declarat Alexandru Deaconu, presedinte CCA.

Donatiile se pot face prin SMS la 8849 (in orice retea Orange, Vodafone, Cosmote) sau direct in conturile:

RO25 BRDE 100S V019 2161 1000 - B.R.D. Buzau (lei)
RO61 BRDE 100S V016 7548 1000 - B.R.D. Buzau (euro)

Campania de strangere de fonduri se desfasoara in perioada 7 mai - 1 iunie si este comunicata la nivel national pe o retea extinsa de panouri outdoor, pe radio, presa scrisa, TV screens in Bucuresti, online si social media.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea